ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Δελτία τύπου

Δημιουργία δικτύου επιστημονικών συνεργατών

Με το νέο θεσμικό πλαίσιο τα Κέντρα Πρόληψης των Αστικών Μη Κερδοσκοπικών Εταιρειών, τα οποία λειτουργούν με Προγραμματικές Συμβάσεις με τον ΟΚΑΝΑ, ονομάζονται πλέον «Κέντρα Πρόληψης των Eξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας».
Διαβάστε περισσότερα...

4η Συνάντηση Εργασίας του Eυρωπαϊκού Προγράμματος «Take Care»

Την 4η Συνάντηση Εργασίας με την συμμετοχή 32 Αντιπροσώπων φιλοξενεί η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»/Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας εκπροσωπώντας τον ΟΚΑΝΑ, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου, από 27 έως 31 Αυγούστου 2012.
Διαβάστε περισσότερα...

Ειδική αναφορά του ABC News στην έρευνα «Εθισμός στο διαδίκτυο»

Η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»/Kέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας και η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο όπως γνωρίζετε από το 2008 έχει πραγματοποιήσει δύο μεγάλες απογραφικές έρευνες στην Κω (από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως), για τον εθισμό στο διαδίκτυο και την ασφάλεια στο διαδίκτυο.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top