ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Ένοπλες Δυνάμεις

Ο Στρατός αποτελεί οργανωμένο κοινωνικό σύνολο στο οποίο συναντιούνται αντιπροσωπευτικές ομάδες διαφόρων κοινωνικών στρωμάτων του ελληνικού πληθυσμού, πράγμα που σημαίνει ότι σύγχρονοι κοινωνικοί προβληματισμοί αφορούν και επηρεάζουν και τον Στρατό.

Στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Υγείας, ΟΚΑΝΑ και Υπουργείου Εθνικής Άμυνας λειτουργούμε ομάδες στρατευμένων, με κύριο στόχο, τη δημιουργία ενός ασφαλούς πλαισίου μέσα στο οποίο οι στρατευμένοι μπορούν να μοιραστούν ανάγκες, συναισθήματα, φόβους, δυσκολίες και αντιλήψεις και να αναπτύξουν ένα πλήθος διαπροσωπικών δεξιοτήτων και σχέσεων συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης.

Επίσης στόχος μας είναι να στηρίξουμε τα στρατιωτικά στελέχη στο δύσκολο έργο τους ώστε να λειτουργήσουν υποστηρικτικά για τους στρατευμένους δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα που θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της χρήσης και της εξάρτησης από ουσίες.

Προγράμματα Ενημέρωσης - Επιμόρφωσης στις Ένοπλες Δυνάμεις

Στα πλαίσια της συνέχειας της συνεργασίας του Κέντρου Πρόληψης με τη Στρατιωτική Διοίκηση της 80 ΑΔΤΕ, προγραμματίζουμε συγκεκριμένες παρεμβάσεις με την μορφή επιμορφωτικών Ημερίδων για τα ανώτερα στελέχη του στρατού, για το προσωπικό της Υγειονομικής μέριμνας αλλά και τους οπλίτες.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top