ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Γονείς

Σε μια εποχή που αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς η πίεση το άγχος και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας, συχνά μας δυσκολεύουν να ανταποκριθούμε πλήρως στο ρόλο μας, ως γονείς. Ένα ρόλο πολύπλοκο δύσκολο αλλά και τόσο συναρπαστικό.

  • Κατηγορία: Γονείς

Έναρξη λειτουργίας Σχολής Γονέων

H Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου και η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»/Kέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, ανακοινώνουν το Πρόγραμμα λειτουργίας της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ περιόδου 2013-2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Σεμινάρια σε γονείς του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κω

Η Αστική Εταιρεία «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» / Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε συνεργασία με την Δ/νση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κω στα πλαίσια των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, ξεκίνησε την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος πρόληψης με θέμα: «Εγώ και το σχολείο μου».
Διαβάστε περισσότερα...
  • Κατηγορία: Γονείς

Βιωματικό σεμινάριο για τους γονείς του Γυμνασίου Ζηπαρίου - Κω

Λέγεται, όχι τυχαία ότι το να είσαι γονιός είναι επάγγελμα και τέχνη μαζί αφού απαιτεί γνώση και συναίσθημα, υπομονή και επιμονή, κατανόηση και θετική διάθεση.
Διαβάστε περισσότερα...
  • Κατηγορία: Γονείς

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για γονείς με παιδιά στην προσχολική ηλικία

Η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης» / Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας πρόκειται να υλοποιήσει ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ για γονείς με στόχο την ενίσχυση, στήριξη και ευαισθητοποίηση τους, σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας των παιδιών.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top