ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-
  • Κατηγορία: Γονείς

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για γονείς με παιδιά στην προσχολική ηλικία

Η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης» / Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας πρόκειται να υλοποιήσει ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ για γονείς με στόχο την ενίσχυση, στήριξη και ευαισθητοποίηση τους, σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας των παιδιών.
Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις, εμπειρίες και προβληματισμούς, να μάθουν να διαχειρίζονται δύσκολες καταστάσεις αλλά και να πάρουν απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στο γονεϊκό τους ρόλο.
 
Εάν και εσείς ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, επειδή ο αριθμός θα είναι περιορισμένος, λόγω του βιωματικού χαρακτήρα των σεμιναρίων, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε το δελτίο συμμετοχής ή να επικοινωνήσετε στο τηλ. 22420-24728.

Οι συναντήσεις θα γίνουν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Πυλί και θα υλοποιηθούν την περίοδο Ιανουάριου – Φεβρουάριου 2013.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μοιραστείτε το!

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top