ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Σεμινάρια σε γονείς του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κω

Η Αστική Εταιρεία «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» / Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε συνεργασία με την Δ/νση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κω στα πλαίσια των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, ξεκίνησε την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος πρόληψης με θέμα: «Εγώ και το σχολείο μου».
Σκοπός του προγράμματος είναι:
Η ενδυνάμωση των παιδιών, των γονέων και των δασκάλων για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής και τις αλλαγές της, δημιουργώντας και ενισχύοντας συνθήκες που προάγουν υγιείς συμπεριφορές και υγιή τρόπο ζωής και
Η ενίσχυση της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων (δασκάλων, μαθητών, γονέων),για την αποτελεσματικότερη επίλυση προβλημάτων και δυσκολιών.

Στα πλαίσια αυτά θα υλοποιηθούν Σεμινάρια σε Γονείς όπου  θα έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάξετε απόψεις, εμπειρίες και προβληματισμούς , να μάθετε να διαχειρίζεστε δύσκολες καταστάσεις αλλά και να πάρετε απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες ώστε να ανταποκρίνεστε καλύτερα στο γονεϊκό σας ρόλο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε,  δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε το δελτίο συμμετοχής και να το επιστρέψετε στη δ/νση του σχολείου έως την Τρίτη 12/03/2013.

Μοιραστείτε το!

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top