ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-
  • Κατηγορία: Γονείς

Βιωματικό σεμινάριο για τους γονείς του Γυμνασίου Ζηπαρίου - Κω

Λέγεται, όχι τυχαία ότι το να είσαι γονιός είναι επάγγελμα και τέχνη μαζί αφού απαιτεί γνώση και συναίσθημα, υπομονή και επιμονή, κατανόηση και θετική διάθεση.
Ως γονείς δυσκολευόμαστε πολλές φορές να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις με τα παιδιά μας  και νοιώθουμε την ανάγκη να πάρουμε απαντήσεις σε ερωτήματα και  απορίες, ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο γονεϊκό μας ρόλο.

Για τον λόγο αυτό η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»/Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε συνεργασία με το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου στο Ζηπάρι αποφάσισε την  υλοποίηση  Βιωματικού Σεμιναρίου με στόχο την ενίσχυση και στήριξη των γονέων.

Οι συναντήσεις προγραμματίζονται για τον μήνα Φεβρουάριο και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Εάν και εσείς ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, επειδή ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε το δελτίο συμμετοχής.

Μοιραστείτε το!

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top