ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες

topekoΕδώ θα βρείτε και θα μπορέσετε να κατεβάσετε την Αίτηση Συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Κινητοποίηση των τοπικών φορέων με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για Ανέργους Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων, ως αποτέλεσμα διάγνωσης εξειδικευμένων τοπικών αναγκών και  ανάδειξης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων στο νησί της Κω.

Στόχος της προτεινόμενης πράξης με τίτλο: «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ» είναι η υποστήριξη των ατόμων που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες όπως είναι οι Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45, τα άτομα που ζουν στα όρια της φτώχιας ή απειλούνται από φτώχια, οι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών, τα ΑΜΕΑ, οι πρώην χρήστες ουσιών, οι Έλληνες Μουσουλμάνοι, οι Έλληνες Αθίγγανοι, οι Οικονομικοί μετανάστες, οι Παλιννοστούντες, οι Αιτούντες Άσυλο, κ.α. που αντιμετωπίζουν έντονο αποκλεισμό από την αγορά εργασίας. Η υποστήριξη εστιάζεται στην επανένταξη στην αγορά εργασίας μέσω της ανάπτυξης μορφών Προσέγγισης, Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και ανάπτυξης κυρίως της Κοινωνικής επιχειρηματικότητας αλλά και κάλυψη των υπαρχουσών αναγκών της τοπικής επιχειρηματικότητας ιδιαίτερα στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων όπου αποτελούν την ατμομηχανή της τοπικής οικονομίας.

Δείτε στο επισυναπτόμενο .PDF αρχείο το ενημερωτικό έντυπο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ ΕΚΟ» σχετικά με την πράξη «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ».

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Κατάθεση των αιτήσεων έως την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013.

Μοιραστείτε το!

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top