ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Take Care

Η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης» / Kέντρο Πρόληψης Κατά των Ναρκωτικών εκπροσωπεί μέσω του ΟΚΑΝΑ την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «ΤΑΚΕ CARE», που αφορά την ανάπτυξη στρατηγικών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ από τους έφηβους.

  • Κατηγορία: Take Care

Υλικό της εκπαίδευσης «First-rate retailer tools» σε πωλητές αλκοόλ

Για την εκπαίδευση «First-rate retailer tools», χρησιμοποιήθηκε υλικό που είχε ως στόχο την παροχή πληροφοριών σχετικά με το αλκοόλ και τις υφιστάμενες νομοθεσίες, σε πωλητές αλκοόλ σε εστιατόρια, μπαρ και υπεραγορές και στους υπάλληλους τους.
Διαβάστε περισσότερα...
  • Κατηγορία: Take Care

Ενημέρωση - Πρόσκληση για το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο των Ενήλικων Υποστηρικτών «Key Persons», στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «TAKE CARE»

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Take Care» που υλοποιείται με ευθύνη του ΟΚΑΝΑ και την συνεργασία της Αστικής Εταιρείας «Ιπποκράτης»/Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων  και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, σας προσκαλούμε στο Εκπαιδευτικό σεμινάριο  που θα πραγματοποιηθεί στο Γυμνάσιο Κεφάλου την Δευτέρα 12/12/2011 και την Τρίτη 13 /12/2011.
Διαβάστε περισσότερα...
  • Κατηγορία: Take Care

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Take Care»

Η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»/Kέντρο Πρόληψης Κατά των Ναρκωτικών εκπροσωπεί μέσω του ΟΚΑΝΑ την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΤΑΚΕ CARE, που αφορά την ανάπτυξη στρατηγικών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ από τους  έφηβους.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top