ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Ευρύτερη Κοινότητα

Τα προγράμματα πρόληψης στην ευρύτερη κοινότητα αφορούν την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού αλλά και την εκπαίδευση ανθρώπων που κατέχουν "θέσεις κλειδιά" στην τοπική κοινωνία σε θέματα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας.

Μεγαλώνω και ρωτάω για το σεξ

Η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης» σας προσκαλεί στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει σε συνεργασία με το Kέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω και τον Ιατρικό Σύλλογο Κω «Ο Ιπποκράτης» με θέμα: «Μεγαλώνω και ρωτάω για το σεξ» την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινoύ.
Διαβάστε περισσότερα...

Στόχοι για την ευρύτερη κοινότητα

Η διατροφή, το κάπνισμα, το άγχος, οι σεξουαλικές σχέσεις, η σχολική αποτυχία και η πρόωρη σχολική εγκατάλειψη, καθώς και το περιβάλλον δομημένο και φυσικό, αλλά και ζητήματα σύγχρονου προβληματισμού όπως ηλεκτρονικά παιχνίδια και διαδίκτυο, παραβατικότητα ανηλίκων, διαπολιτισμικότητα  αποτελούν θεματικά αντικείμενα παρεμβάσεων της Αστικής Εταιρείας επιδιώκοντας και προωθώντας την συνεργασία μας…
Διαβάστε περισσότερα...

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top