ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Ενημέρωση - Πρόσκληση για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

H Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης» / Κέντρο Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών στα πλαίσια των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό σεμινάριο των υλικών: «Στηρίζομαι στα πόδια μου» και «Συζητήσεις εφήβων» στις 25-26/02/11  στην Kάλυμνο, με συντονιστές τους κα Έλενα  Σεργεντάνη - Κοινωνιολόγο και κo Νικηφόρο Φάρκωνα - Κοινωνιολόγο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους Eκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εφαρμόζεται από τους ίδιους σε ομάδες μαθητών στα σχολεία. Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση του παιδαγωγικού ρόλου των εκπαιδευτικών, καθώς και η ενημέρωσή τους σε θέματα που αφορούν τις αναπτυξιακές ανάγκες και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι.

Η εκπαίδευση θα έχει βιωματικό χαρακτήρα και θα αναφέρεται στην πρόληψη μέσα από διαδικασίες ενδυνάμωσης των μαθητών, ώστε να διαπραγματεύονται και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά καταστάσεις της ζωής, προβλήματα και δυσκολίες, αποφάσεις και επιλογές. Θα ακολουθήσει συνοπτική παρουσίαση και περιγραφή των υλικών «Στηρίζομαι στα πόδια μου» και «Συζητήσεις εφήβων».

Στο τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί στους Εκπαιδευτικούς πιστοποιητικό παρακολούθησης. 

Μοιραστείτε το!

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top