ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Προσκλήσεις

Εδώ θα βρείτε όλες τις προσκλήσεις για συμμετοχή σε σεμινάρια, ημερίδες, δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου

Η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»/Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11:30, στα γραφεία της, στην οδό Αλεξάνδρου Διάκου 4.
Διαβάστε περισσότερα...

Καλοκαιρινές Ομάδες Παιδιών για τον μήνα Ιούλιο 2013

Kατά την καλοκαιρινή περίοδο διοργανώνουμε ομάδες παιδιών! Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία μέσα από παιχνίδια και άλλες δημιουργικές ασχολίες να συζητήσουν θέματα που αφορούν την οικογένεια, τη φιλία, την αυτοεκτίμηση, τις σχέσεις τους στο σχολικό περιβάλλον, αλλά και θέματα που τα ίδια τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν να συζητήσουν…
Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Απολογισμός Δράσεων Ιανουαρίου - Μαίου 2013»

Η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης» / Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 και ώρα 11:30, στα γραφεία της, στην οδό Αλεξάνδρου Διάκου 4.
Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα: «Όταν η βία και ο εκφοβισμός περνούν την πόρτα του σχολείου»

Το Γυμνάσιο - Λ.Τ Ζηπαρίου μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»/Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Όταν η βία και ο εκφοβισμός περνούν την πόρτα του σχολείου».
Διαβάστε περισσότερα...

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top