ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Τα νέα μας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Βιωματικό Σεμινάριο σε δασκάλους στην Κάλυμνο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Βιωματικό Σεμινάριο-Εργαστήριο στο Εκπαιδευτικό Υλικό Αγωγής Υγείας με θέμα: «Δεξιότητες για παιδιά Δημοτικού».
Διαβάστε περισσότερα...

Βιωματικό Σεμινάριο σε δασκάλους στην Κάλυμνο

Η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»/Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, με έδρα την Κω και περιοχή ευθύνης το Βόρειο Συγκρότημα Δωδεκανήσου, στα πλαίσια των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δωδεκανήσου κα Δήμητρα Καφρίτσα διοργανώνει στην Κάλυμνο, Bιωματικό Σεμινάριο-Εργαστήριο στο Εκπαιδευτικό Υλικό Αγωγής Υγείας…
Διαβάστε περισσότερα...

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αθλητικές εκδηλώσεις που έγιναν στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και με την συμμετοχή αρκετών παιδιών οι «Αγώνες στην Άμμο» (ποδόσφαιρο-μπάσκετ-βόλεϊ), που έγιναν στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013.
Διαβάστε περισσότερα...

Συμβουλευτικός Σταθμός για το παιδί και την οικογένεια

Από την Αστική Εταιρεία «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» / Κέντρο Πρόληψης των Eξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, υπενθυμίζουμε ότι η δράση «Συμβουλευτικός Σταθμός για το παιδί και την οικογένεια» συνεχίζει την λειτουργία του  κανονικά, όπως και τα προηγούμενα έτη.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top