ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Βιωματικό Σεμινάριο σε δασκάλους στην Κάλυμνο

Η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»/Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, με έδρα την Κω και περιοχή ευθύνης το Βόρειο Συγκρότημα Δωδεκανήσου, στα πλαίσια των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δωδεκανήσου κα Δήμητρα Καφρίτσα διοργανώνει στην Κάλυμνο, Bιωματικό Σεμινάριο-Εργαστήριο στο Εκπαιδευτικό Υλικό Αγωγής Υγείας με θέμα: «Δεξιότητες για παιδιά Δημοτικού».

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση των Eκπαιδευτικών στην εφαρμογή Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας με απώτερο σκοπό την υιοθέτηση συμπεριφορών που συνδέονται άμεσα με την καλή ψυχική και σωματική υγεία των μαθητών.

Στο σεμινάριο υιοθετείται η βιωματική προσέγγιση και χρησιμοποιούνται μέθοδοι ενεργητικής και εμπειρικής μάθησης.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί, το Σάββατο 02 Νοεμβρίου από 16:00 έως 20:00 και την Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2013 από 09:00 έως 14:00, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλύμνου, με Συντονιστές: τον κο Νικηφόρο Φάρκωνα, Κοινωνιολόγο και την κα Μαρία Λάμπρου, Κοινωνιολόγο.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων Eκπαιδευτικών στο σεμινάριο περιορίζεται σε δεκαοχτώ (18) άτομα λόγω του βιωματικού του χαρακτήρα.

Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην υποβολή των αιτήσεων.

Οι Eκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται  να αποστείλουν το Δελτίο Συμμετοχής έως και την Τετάρτη 30/10/2013, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στον αριθμό fax: 2242024793

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

 

Μοιραστείτε το!

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top